Ervaringen StrandKunst:
*Hoe prachtig je verhaal van het meisje op het strand en de beelden die ze maakt; tranen en kippenvel. Ik zie haar voor me hoe ze over 't strand dartelt en met ogen vol verwondering naar alle natuurpracht geschenkjes kijkt. Wat voor menigeen onzichtbaar is, maak jij met je betoverende creatiekracht zichtbaar. Ik hoop dat er velen jouw werk zullen genieten en zich met jou mee gaan verwonderen.
Kasthury

*Wat mooi. Ik geniet en ben geraakt.
Gosse

*Dank voor de prachtige beelden! Een ode aan jou en je kleine meisje, inspiratie om spelend door ‘t leven te gaan.
Annemarie

*Je raakt, ontroert, inspireert met je schone creaties. Fijn om dit te zien en dat je het met de wereld deelt. Wonderschoon.
Annemiek

*Niet enkel kunstenaar met muziek maar ook “strantiest” 😊 Wat een prachtige weerslag van je struinerijen! Een verfijnd oog en gevoel voor compositie.
Jack

*Zoals jij bent straalt door al je kunstwerken heen. Puur en echt!
Thea

*Je foto's zijn top! Het is maar weinigen gegeven dat hun werk direct wordt verkocht. Heel knap.
Arnaud (fotograaf)
 
 
 
 

*Wat ontzettend mooi om in dit moois jouw diepe zelf te zien.
Janneke

*Je verstaat de kunst van Transformeren ..... En van spelen, waarmee je licht brengt. Jouw speelsheid opent nieuwe deuren. Spelen is helen. Jij tovert een glimlach in mijn hart.
Ellen

*Jouw kunstenaar in de vorm van je kleine meisje, straalt naar alle kanten. Je laat in jouw Creatiekracht zien dat “dode materie” tot leven komt.
Frouwke

*Prachtig werk, 100% Jetske! Zo zuiver! Dank voor je mooie intense en intieme opening van deze bijzondere tentoonstelling.
Joke

*Jouw strand(vondst)kunst bewonder ik al heel lang. Ergens op 't strand bij paal 9 stond ik er voor 't eerst bij stil en vroeg me af wie dat gemaakt had. Daar kwam ik op de camping achter toen ik nog veel meer van deze kunst rond jullie tent ontdekte. Super dat er nu nog meer mensen van kunnen gaan genieten.
Fendi
 
 
 
 

*Your art is amazing and so much fun! You have an eye for recognizing the beauty in everything, in every little piece. You have great talent. A wonderful and beautiful gift!
Bijan

*Wat een prachtige, speelse, bijzondere en humorvolle objecten/sculpturen. Je speelt op het strand, spelend met licht. De natuur wordt kunst bij jou.
Ineke & Jeroen

*Je beelden zijn uniek en authentiek. Hier kun je ver mee komen.
Hans (natuurfotograaf)


*Wat fijn je tentoonstelling! Ik zag je wonderbaarlijke creaties al op 't strand, schitterend in het zomerlicht en jouw struinende zachte verschijning met zak en stok.
Sifra

*Wat een pracht alles zo bijelkaar en wat fijn om jou al struinend op 't strand vaak tegen te komen!
Ronald
 
Sterreke - Jetske Veenstra - Dioriet 2 - 3831 VT Leusden - 06 22965737 K.v.K. nr: 32140993
Links | Facebook Jetske | Facebook Sterreke