Spelen met Muziek - Verjaardagsfeestjes

Is je kind bijna jarig (2 t/m 7 jaar) en zoek je iets leuks om te doen? Feestjes van Spelen met Muziek zijn een groot succes voor jong en oud. Ik geef al jaren 'muziekles' aan de allerkleinsten en hun ouders, aan kleuters op scholen en verzorg de leukste kinderfeestjes in de woonkamer. Je kunt van te voren aangeven welke liedjes, instrumentjes of spelletjes favoriet zijn maar dat hoeft niet. Ik maak dan een feestelijk, muzikaal en speels geheel en neem voor iedereen uitnodigende instrumenten en speeldingen mee. Dit belooft heerlijke muzikale pret en zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke verjaardag 

Citaten feestvierders:

* Erg leuk met al die muziekinstrumentjes, ballonnen, schommeldoeken en nog meer.
* Een top belevenis! Niet saai op de bank maar meedoen met vrolijke muzikale spelletjes en liedjes. 
* Super geslaagd! Iedereen vond het geweldig. A ram-sam-sam in canon, is een echte hit hier thuis geworden!
* Heerlijk om zo met jong en oud samen volop te genieten!
* Jetske is een enorme inspiratiebron, vol geweldige ideeën voor een fijn feest.


Ervaringen verjaardagsfeestjes

Hugo

Hugo heeft zijn tweede verjaardag op feestelijke wijze gevierd met zijn vriendjes en vriendinnetjes. Hij was zelf bekend met de 'Spelen met Muziek' lessen, waar hij en zijn broer Thom met veel plezier aan mee hebben gedaan. Zijn verjaardag werd echt een feest door de vrolijke en gestructureerde manier waarop Jetske een uur lang met de kinderen en ouders liedjes zong, spelletjes deed en muziek maakte. Met veel beweging erbij, ruimte voor emotie en lekker knuffelen met de papa's en mama's tussendoor. Het was genieten om het plezier van de kinderen en hun ouders er vanaf te zien spatten. We kijken met heel veel blijdschap terug op deze muzikale feestmiddag.
Marjolijn


Isa

Wij hebben nu 2 kinderverjaardagen met Jetske, al Spelend met Muziek gevierd. Het was geweldig! Met 8 kindjes gingen wij ‘n uurtje zingen, dansen en muziek maken en dat in onze eigen woonkamer en tuin. Natuurlijk staat de jarige op de voorgrond maar alle kinderen komen aan bod. De verwondering op de snoetjes is prachtig. Iedereen doet enthousiast mee en Jetske krijgt zelfs de papa's en mama's los, wat de kinderen natuurlijk prachtig vinden!! Trommels, ballen, bellen, schommeldoeken, flesjes enz. Jetske brengt ’t allemaal mee om er een onvergetelijke verjaardag van te maken!
Angele


Ole

Ole van 1 jaar geniet erg van muziek maken: liedjes 'zingen', muziekspelletjes en meespelen met opa op de piano. Spelen met Muziek leek ons dan ook hét ultieme verjaardagspartijtje voor Ole’s 2e verjaardag. Wat hadden we er zin in.
Toen de datum echter in zicht kwam, begon de vertwijfeling toe te slaan. Wat als we straks met alleen vaders en moeder in de kring zitten en de peuters ondertussen elders vrolijk rondhuppelden. Hoe houden we dat jonge spulletje straks braaf op schoot?
De zorgen waren niet nodig geweest, het verjaardagspartijtje is een enorm succes gebleken. Alle kinderen, moeders en zelfs alle vaders bleven enthousiast meedoen met de leuke muziekspelletjes die Jetske aanbood. Er waren trommels, ballen, belletjes, noem maar op. Ole en zijn 'vriendjes' hebben enorm genoten. Nog steeds sleurt Ole ons dagelijks mee naar de computer, waar hij de filmpjes met de “tommels wil kijke”.
Maartje 

Veerle

Onze dochter Veerle heeft jaren genoten van de wekelijkse muzieklessen bij Jetske. Voor haar 4e verjaardag hebben we dan ook gevraagd of Jetske een muziekuurtje bij ons thuis wilde organiseren. Dat was dolle pret.
Myrthe


Elisa

Zaterdagmiddag was het zover. Het verjaardagsfeestje van mijn dochter Elisa was in volle gang. Toen kwam ‘juf’ Jetske. We hadden al verteld dat we muziek gingen maken en dat leek de kinderen leuk. Maar hoe het zou zijn, dat bleef spannend.

We begonnen met het feestlied: “t is feest tra la la, want Elisa die is jarig ja...” De kinderen zwaaiden druk met linten heen en weer en dansten erbij. Dit was een vrolijk gezicht. Toen gingen we trommelen. Een lied over de trein, waarbij ieder kind om de beurt conducteur mocht zijn. En een canon: A ram sam sam... Nog wel een beetje lastig (ook voor de ouders) maar ook dit was een succes.

Bij het lied: uit Artis is een beer ontsnapt... mocht iedereen zich verstoppen onder te tafel (dit was tijdelijk een berenhok). En daarna speelden we de ontsnapping van de beer samen met 8 kinderen.

Jetske weet alle kinderliedjes speciaal te maken door dans, beweging en spel met kleine instrumentjes, speelgoed, knuffelbeesten of andere voorwerpen. Jetske weet haar enthousiasme op kinderen over te brengen en kan kinderen stimuleren, waardoor iets bijzonders ontstaat. Het was een zeer geslaagd verjaardagsfeestje.
Laura
 


Jason

Sinds een paar maanden bezoeken Jason en ik iedere vrijdag met veel plezier de lessen van Spelen met Muziek van Jetske en poesje Joris. Zij waren dan ook vanzelfsprekend van de partij op zijn verjaardagsfeestje. De liedjes werden door Jason zelf uitgezocht en 6 vriendjes en vriendinnetjes werden met een ouder uitgenodigd. We begonnen in een kring met de kindjes op schoot. De start was nog wat aarzelend maar na de 1e schroom groeide het plezier en enthousiasme. We veranderden in een trein, een giraffe, een olifant, bandweermannen, bomen in het bos en de kindertjes werden door de mama’s en papa’s geschommeld.
Met zijn allen waren we aan het dansen en zingen met de ballonnen en andere door Jetske verzorgde attributen. Trommels, brandweerslangen, schudbusjes en belletjes werden enthousiast gebruikt. Het was een genot en erg leuk om iedereen zo met elkaar bezig te zien.
Ilonka


Marte

Toen onze dochter 4 jaar werd, moest ze tot haar verdriet stoppen met de cursus Spelen met Muziek omdat ze naar de basisschool ging.
Om het leed wat te verzachten hebben we Jetske gevraagd of ze ter ere van de verjaardag, bij ons thuis een Spelen met Muziek les wilde geven voor onze dochter en haar vriendinnetjes.
Wij hebben een prachtig verjaarsfeest gehad en voor de andere kleintjes was het samen zingen en de structuur die bij de "les" past, overzichtelijk, uitnodigend en heel geschikt om aan deel te nemen. Het was een feestelijke middag
Ellen
 


 


 

 

Sterreke - Jetske Veenstra - Dioriet 2 - 3831 VT Leusden - 06 22965737 K.v.K. nr: 32140993
Links | Facebook Jetske | Facebook Sterreke