Spelen met Muziek - Professionals

Toen ik als invaller regelmatig op allerlei peuterscholen kwam, ontdekte ik dat de leidsters vaak niet bekend waren met de uitgebreide en leuke mogelijkheden van liedjes. Dat bracht me op het idee om workshops Spelen met Muziek aan aan begeleiders van peuterscholen, uit de kinderopvang en leerkrachten van groep 1 & 2 aan te bieden.
Deelnemers aan deze workshops zijn heel enthousiast. Het aangeboden materiaal wordt als leerzaam en zeer bruikbaar ervaren. Na de eerste onwennigheid blijkt het ook heel leuk en gezellig om elkaar als collega's eens zingend, spelend en dansend te ontmoeten en op deze manier samen bezig te zijn.
 


Spelen met Muziek ervaringen

Hestia (kinderopvang in en rond Amsterdam)

De muziekworkshop van Jetske tijdens een studiedag voor het personeel van kinderopvang Hestia, is enorm goed bevallen! Het doel was om samen iets met muziek te doen wat toegepast kon worden in de praktijk. Alle pedagogische medewerkers die met (o.a. Engelstalige) kinderen van 0 – 8 jaar werken, waren heel enthousiast door de verrassende vorm waarin Jetske alles aanbood en de plezierige sfeer die door de workshop ontstond. Ze wist iedereen te motiveren en er werd dan ook enthousiast meegedaan. Nog dagen gonsde het in de wandelgangen van allerlei liedjes uit de workshop.

Trees Stoffels - Locatiemanager


Peutercafé (peuters en buurtbewoners)

Jetske stemt heel goed af op de belevingswereld van kinderen. Ze werkt van nature ontwapenend en daardoor geniet jong en oud van de
kleurrijke ervaringen die ze bij haar opdoen. Het aanbod is muzikaal, creatief, speels en bezield. De kinderen en volwassenen voelen het echte contact en dat maakt het geheel bijzonder. Ik beveel haar dan ook van harte aan.

Marlies Roosendaal - oprichtster Peutercafé Vathorst en sociaal werker bij WELZIN


Kinderopvang

Jetske is een paar keer bij ons op kinderopvang De KnuffelAapjes (1-3 jarigen) geweest. Dat was erg leuk! Ze wist de kleintjes meer dan een uur te boeien met al haar liedjes, beweegspelletjes en muziekinstrumenten. De kinderen vonden het geweldig!

Sandra Turel


Peuterwerk Amersfoort

De workshop Spelen met Muziek voor peuterleidsters zat fantastisch in elkaar. Het was zowel eenvoudig als vernieuwend.
Iedereen kan er meteen wat mee en de leidsters waren enthousiast.
Ik kan Jetske van harte gaan aanbevelen bij andere organisaties.

Marieke Voogt - coördinator peuterspeelzalen SWA


Afscheid intern begeleider

Ik zag bij de peuterschool hoe leuk Jetske met de kinderen zong en muziek maakte. Het was dan ook mijn wens om bij mijn pensionering als afscheidscadeau van De Windroos, workshops Spelen met Muziek door Jetske voor de groepen 1/2 te krijgen. Een schot in de roos. Veel stralende gezichten. Wat hebben we genoten!

Imja Kamminga - intern begeleider
 

Sterreke - Jetske Veenstra - Dioriet 2 - 3831 VT Leusden - 06 22965737 K.v.K. nr: 32140993
Links | Facebook Jetske | Facebook Sterreke