Spelen met Muziek (vrije versie van muziek op schoot) - Ouders en kinderen

Na 11 jaar werken in de klinische gezinsbehandeling bij de Triangel in A'dam, begon ik met het geven van lessen Spelen met Muziek aan ouders en jonge kinderen. Ik had zin om iets te gaan doen wat ik echt leuk vind. Ik houd van zingen, spelen, dansen en muziek maken, ben expressief & creatief en dol op kinderen en neem hierin graag de volwassenen mee.


 

Plezier staat bij mij altijd voorop, de lessen worden dan ook vaak jarenlang enthousiast bezocht door jong en oud. De liedjes die ik zing zijn eenvoudig en voor iedereen gemakkelijk te leren. Ik maak daarbij gebruik van zelfgemaakte instrumentjes, voorwerpen uit de dagelijkse omgeving en simpel speelgoed zodat iedereen er thuis zonder moeite mee verder kan gaan.
Na de les geef ik de gebruikte teksten met muzieknotatie en voor de kinderen herkenbare plaatjes op papier mee naar huis.


Citaten deelnemers:

* Zo leuk om Jetske bezig te zien, ze is echt supergoed in wat ze doet.
* Iedere dag vraagt mijn kind of we naar muziekles gaan.
* De sfeer is warm, het geheel zit vakkundig in elkaar en het plezier spat er vanaf. Een plek waar kinderen tot hun recht komen.
* Het is telkens weer een feestje!
* Erg leuk voor kinderen en het werkt ontspannend voor volwassenen. Op vrijdagochtend bij de les, glijdt alle drukte van de week altijd heerlijk van me af. 
* Thuis spelen de kinderen 'Jetske'. De poppen en knuffels worden o.a. geschommeld, rijden paard of springen en dansen als kangoeroe door de kamer.

Klik hier voor een video van Spelen met Muziek


Zingen, spelen en dansen in de Soesterduinen

Op veler verzoek heb ik als experiment voor 't eerst een aantal buitenlessen in de prachtige Soesterduinen gegeven en ze zijn een groot succes! Als slome slakjes kruipen we al zingend door ’t zand om er vervolgens als hazen vandoor te gaan. We zoeken naar griezelige spinnen in donkere hoekjes om elkaar er dan heerlijk mee te gaan kriebelen. Net als eekhoorntjes klauteren we in bomen en bij het konijnenhol en de keuteltjes, dansen we de konijnenpolka en nog veel meer van dat soort leuks. Zo beleven jong en oud samen heel wat pret. Ouders zijn enthousiast en vinden dat ik spel en natuur zo mooi in elkaar laat overvloeien 

Een moeder:
…. ’s avonds voor het slapen gaan vraag ik altijd aan mijn zoontje: “waar ga je vannacht van dromen?” Deze keer zei hij: “over Jetske en de eekhoorn zoeken”.

 


Sterreke - Jetske Veenstra - Dioriet 2 - 3831 VT Leusden - 06 22965737 K.v.K. nr: 32140993
Links | Facebook Jetske | Facebook Sterreke