Bijzondere Vieringen

 “Als ik me open voor de ander, open ik me voor mijn ziel”
Annet Bouwers

“Wij gaan trouwen” vertelde een vriendin mij. “We zijn niet kerkelijk, maar we willen wel graag een bij ons passende ceremonie. We hebben geen idee van hoe en wat maar we denken dat we bij jou hiervoor aan het goede adres zijn. Wil je dat voor ons doen?“

Ik werd diep geraakt door dit verzoek. Een traan rolde over mijn wangen. Ik had geen idee waar ik aan begon maar alles in mij zei JA!

Ik heb het hele proces voorafgaand aan de ceremonie en ook het grote gebeuren zelf, als heel organisch, vol liefdevolle verbinding en als zeer bezielend ervaren. Toen is het idee voor Bijzondere Vieringen ontstaan.

Sindsdien heb ik met hart en ziel bijgedragen aan: verjaardagen, uitvaarten, huwelijken, een welkomstviering bij geboorte, een boekpresentatie, de start van een bedrijf, een vriendinnenweekend, een labyrint-loop en een weekend voor vrouwen die ervaring hebben met een miskraam, abortus, vroeggeboorte of ongewenste kinderloosheid. 

Het is zo mooi om op een betekenisvolle manier stil te staan bij belangrijke gebeurtenissen in het leven. Je kunt dan denken aan een huwelijk, geboorte, overlijden, speciale verjaardag, een scheiding enz. Door vragen, zorgvuldig luisteren en afstemmen, laat ik mij inspireren en neem de ander hierin graag mee. Ik houd van eenvoud en helderheid  en zoek naar vormen die toegankelijk zijn voor iedereen. Een goede ceremonie versterkt waar het in de betreffende situatie om gaat en werkt dan bekrachtigend.

Het is telkens weer een eer als ik gevraagd wordt een bijdrage te leveren aan een belangrijke gebeurtenis in iemands leven. Met mijn intuïtieve gevoeligheid, speelse en creatieve kwaliteiten en al mijn ervaring ontstaat er telkens weer een unieke, persoonlijke en voor iedereen dierbare Bijzondere Viering.

Ik vraag €50,00 p. u. tot een maximum van €450,00. Hier vallen alle gesprekken, voorbereidingen en de ceremonie zelf onder (neem gerust contact met me op als de kosten een obstakel voor je zijn).


Citaten:

* Jetske is zeer integer, heel creatief en staat garant voor geweldige resultaten!
* Een ervaring om in een lijstje te doen!
* Verbonden vanuit ‘t hart en ontroerend.
* Jetske is vol aandacht, oprechte betrokkenheid en stemt zorgvuldig af. Je kan een ceremonie met een gerust hart aan haar overlaten.
* Het was ontspannen, saamhorig en echt. Bedankt voor deze prachtige ervaring.
* Met haar natuurlijke enthousiasme en uitnodigende houding, weet ze iedereen er actief bij te betrekken.
* We hoopten op een fijne dag maar door Jetske werd het onvergetelijk! Zowel voor ons als onze dierbaren!
* Het hele proces werd een geweldige en intense belevenis. Jetske heeft een enorm inspirerende kracht en het resultaat was fantastisch.
* Het was eenvoudig, subtiel en tegelijkertijd heel krachtig en indrukwekkend!
* Jetske is heel toegankelijk, heerlijk ongedwongen en haar begeleiding is plezierig en warm. Het was fantastisch!
 


Dans - alsof er niemand naar je kijkt
Heb lief - alsof je nog nooit bent gekwetst
Zing - alsof niemand je kan horen
Leef - alsof de hemel op aarde is
Rumi


Sterreke - Jetske Veenstra - Dioriet 2 - 3831 VT Leusden - 06 22965737 K.v.K. nr: 32140993
Links | Facebook Jetske | Facebook Sterreke