Ervaringsverhalen Bijzondere Vieringen

Euforisch en onvergetelijk!

Na 10 jaar samen, vroeg mijn vriend mij ten huwelijk. We wilden een persoonlijke ceremonie. Ik dacht direct aan Jetske en zij was meteen enthousiast. Het hele proces werd een geweldige en intense belevenis. Jetske heeft een enorm inspirerende kracht en het resultaat was fantastisch. 

Op basis van de 4 elementen hebben we samen met onze dierbaren een bijzondere reis gemaakt.
Aarde: van iedereen kregen we een steen voor in onze rotstuin. De persoonlijke boodschappen hierbij waren heel mooi en intiem.
Water: we hebben elkaars voeten gewassen zodat we 'schoon van alles’ onze huwelijkse weg zouden bewandelen.
Vuur: het briefje met belemmeringen in onze relatie gaven we aan het vuur ter transformatie.
Lucht: met de rook van Salie hebben we elkaar symbolisch gereinigd en geheeld.

Hierop volgde onze liefdesverklaring aan elkaar. Deze werd bekrachtigd met een 'levende vuurpijl' van aanzwellende stemmen en handgeklap. Zo werden onze intenties gedragen door de groep, het universum ingestuurd.
Met dank aan Jetske, werd onze trouwceremonie euforisch en onvergetelijk, voor ons en onze vrienden! Het is een ankerpunt waar we soms dankbaar op terugvallen.
Verena & Sander


Mezelf trouw beloven!

'Trouwen met mezelf’ in aanwezigheid van familie en dierbaren. Een feest vanwege een bijzondere transformatie in mij!
Ik ben diep onder de indruk wat deze intense, liefdevolle dag en dit proces, me heeft gebracht. Ik ben geraakt door mezelf, wat de mensen vanuit hun hart met me deelden en de bijzondere connectie met de natuur. Jetske ’s begeleiding is heel natuurlijk en ik ben haar dan ook zeer dankbaar voor alles wat ze hieraan heeft bijgedragen. Vanuit een heerlijke flow wist ze samen met mij hier stapje voor stapje vorm aan te geven. Mijn wensen zijn vervuld!
Mariska


Lancering van het boek 'Bedje in de wolken', over het veel te korte leven van ons dochterje en zusje Maike 

Heel rustig, goed voorbereid en op een prettige manier nam Jetske ons mee naar de kern. Ze werkte vervolgens vol creativiteit en enthousiasme, enorm betrokken en verbonden alle ideeën en symbolen uit. Ze bleef communiceren en zorgvuldig afstemmen tot er een subtiele en tegelijkertijd heel krachtige viering ontstond.

En wat was het bijzonder. Maike’s leven werd gevierd!
Verstikte kelen zongen haar lied, haar licht werd liefdevol ontstoken en haar boek reisde van hart naar hart. Het was alsof ze even in ieders armen lag voordat de ballonnen het boek mee op reis de lucht in namen.
 

Verbonden, dat is het juiste woord als ik aan Jetske denk. Verbonden vanuit haar hart.

Lieve Jetske, dank je wel, vanuit de grond van mijn hart! Ik hoop dat veel mensen hun weg gaan vinden naar je, om te vieren wat ze willen vieren. Want dat kun je, door wie je bent en met alles wat je geeft!
Birgit


Een prachtige dag!

Je bent 25 jaar getrouwd en je wilt meer dan een receptie. Hoe krijg je een dag waarin mensen elkaar open ontmoeten, samen herinneringen ophalen en nieuwe herinneringen maken?
Jetske gaf het antwoord op deze vraag. Zij luisterde goed naar onze wensen en onze uitgangspunten. En samen bedachten we een feestelijk programma met gezellige en bijzondere activiteiten.
Het werd een onvergetelijke dag met persoonlijke en soms ontroerende bijdrages van jong en oud. Wat een geweldige ervaring! Niet alleen voor ons, maar voor iedereen en dat voelt heel goed.

Lieve Jetske, we hebben het feest ontvangen als een geweldig cadeau. Dank je wel!!
Kees en Joke
 

Sandalfon Sustainability

Op mijn 44e verjaardag, vierde ik de lancering van mijn bedrijf, Sandalfon Sustainability. Sandalfon is de naam van de aartsengel die voor de aarde zorgt (ik geef dan ook advies aan bedrijven die duurzaam willen ondernemen). Met 20 dierbare vrouwen, mijn man en twee zoons van 5 en 7, stonden we rondom een prachtige kring, van 44 kleurig beschilderde glaasjes. Dit gaf een mystieke en intieme sfeer. Ik stak mijn ‘geboortekaars’ in het midden aan. Alle aanwezigen lieten kaarsjes hieraan ontbranden waarbij ze iets vertelden over mij en Sandalfon. Dat was mooi en vaak werd ik bijzonder geraakt.
Daarna zijn we naar buiten gegaan en heb ik een wensballon laten opstijgen. Het was alsof mijn bedrijf daarmee rustig de wereld in vloog en hiermee ook symbolisch de verbinding met aartsengel Sandalfon werd gelegd en bekrachtigd.
De ceremonie klopte helemaal en ik kijk er met een blij gevoel op terug.
Ilonka


Martin

Soms zijn er van die momenten in je leven die je een heel bijzondere lading mee wil geven. Zo'n moment hadden wij toen mijn partner Martin veertig werd. Een leeftijd om te markeren, dus gaven wij een groot feest voor 100 vrienden en familieleden. Om met al die dierbaren ook daadwerkelijk even stil te staan bij Martin, heb ik Jetske gevraagd om hier samen met mij en mijn zoontjes een mooie vorm voor te ontwerpen. Vol aandacht en oprechte interesse voor mij, de kinderen en de rol die Martin in ons gezin heeft, bedacht Jetske een prachtige ceremonie rondom de vier elementen. Tijdens het feest hebben we Martin zo met vuur, luchtbellen, stenen en een lied in het zonnetje gezet, samen met alle 100 aanwezigen en wat was 't mooi!
Jetske staat garant voor Geweldige resultaten, is zeer integer en heel creatief!
Marthe


 

Vriendinnenweekend

Tijd voor een weekend bij mij thuis met alleen mijn dierbare vriendinnen! Doel: ontspanning, weg uit het dagelijkse leven en vooral: tot jezelf komen.

Ik wilde 'iets wezenlijks' samen doen, maar wat? Via via kwam ik bij Jetske terecht. Ik belde haar en er was direct een klik. Ik legde zo goed mogelijk uit waar ik behoefte aan had en liet Jetske verder vrij over de invulling. Spannend allemaal, niemand wist wat er zou komen.

De start was buiten. Met een opdracht van Jetske liepen we in stilte in de natuur. Prachtig om te zien.
Weer terug zaten we allemaal in een zachte open sfeer, een mooie energie die de hele ochtend is gebleven. Door middel van visualisatie, vertellen over een persoonlijk voorwerp en samen zingen was het doel dat ik voor dit weekend had helemaal bereikt. Er was ontspanning, saamhorigheid, evenwicht en iedereen kwam bij haar kern. We hebben met Jetske als gids een mooie reis gemaakt.

Jetske, bedankt voor je Bijzondere Viering. Door jouw aanwezigheid, begeleiding en je zijn, is het geworden wat ik hoopte. Het heeft iedereen iets dierbaars gebracht, dank daarvoor!
Marieke


Dragen en gedragen worden

Voorafgaand aan mijn trouwdag had ik behoefte om met een aantal dierbare vrouwen samen te komen. Mijn verlangen was om me door hun gedragen te weten en van daaruit het huwelijk in te stappen. Ik ben toen naar Jetske gegaan met de vraag of zij dit vorm zou willen geven. Wat me meteen raakte was haar ontroering en haar dankbaarheid. Zij voelde goed aan wat voor mij de essentie was en door haar vragen ontstond er al snel een helder beeld. Ik had het volste vertrouwen en kon het met een gerust hart aan haar overlaten.

Ze begon met een eenvoudig en prachtig ritueel wat verbindend werkte en waardoor er een groep ontstond. Stem en zang is voor mij belangrijk en zo zongen we eenvoudige liedjes met mooie en toepasselijke teksten. Van een aantal aanwezigen heb ik later gehoord dat ze door de manier waarop Jetske het opbouwde meegenomen werden waardoor ze voor 't eerst vrij en met plezier gezongen hebben.

Al met al was het een ontroerend samenzijn waarin ik me gezien en gedragen heb gevoeld.
Avelien


Labyrint

Het labyrint was echt heel mooi! De reiniging met salie bij de poort vond ik heel bijzonder. De eerste stap maken was best moeilijk. Het lopen daarna voelde vertrouwd en goed, het bracht me inzicht. In het centrum voelde ik rust en liet ik los wat niet meer goed voor me was. Ontzettend bedankt, ik vond het geweldig.

Annemarie

Het labyrint is een krachtig oersymbool voor de levensweg en ik vond het lopen indrukwekkend. Het voelde als een heilige ceremonie Er kwam een stortvloed aan verdriet bij me los. Ik voelde me bekrachtigd door de begeleiding die de wacht hield aan 'de poort'. Bedankt voor deze prachtige ervaring.
Janine

Voor we het labyrint lopen beleef ik een fijne visualisatie, waar o.a. een grot in voorkomt. Jetske verrast me naderhand met haar opmerking dat mijn 'grot' er klaar voor is. Klaar voor nieuw leven, wat me blij en hoopvol stemt.
De rest van de dag blijft dat blije, fijne gevoel en ik neem het mee op mijn pad door ’t labyrint. Later bleek ik inderdaad zwanger, een lang en intens gekoesterde wens. Zo wordt deze dag een meer dan bijzondere ervaring. Dank hiervoor!
Margot

Ceremonie

Voor onze trouwdag wilden we in het kader van de 4 elementen een ceremonie om onze verbintenis met elkaar en onze vrienden te vieren. We hebben Jetske gevraagd om het element vuur voor haar rekening te nemen.

Ze nodigde de aanwezigen uit om een kaarsje aan te steken en dan te vertellen wat de verbinding met ons voor hun betekent. Ook vrienden die niet snel op de voorgrond treden, durfden door haar subtiele aanwezigheid en uitnodigende enthousiasme iets te zeggen.

Elke toespraak was een groot geschenk en resulteerde in een spiraal met kaarsjes. Terugkijkend op onze trouwdag kunnen we stellen dat dit het absolute hoogtepunt van de dag was!
Huub en Jack


Een cadeau van Jetske

Mijn 50e verjaardag: met vrienden en familie een wandeling door het bos. Jetske en haar dochter waren er ook bij, als gast.

Op een open plek verraste ze mij met een ritueel en iedereen deed mee. Alle kinderen en ook degenen van wie ik zoiets niet gauw zou verwachten. De manier waarop Jetske het bracht maakte het erg toegankelijk en ongedwongen.

Het was een heel bijzondere ervaring. Ik voelde de verbinding met deze mensen die me dierbaar zijn. Wat ze me zeiden en de manier waarop dat gebeurde raakte me diep. We waren met elkaar verbonden en ik was met elk van hen verbonden. Het was een moment van stilstaan bij iets wat ik meestal voor lief aanneem, maar wat in feite heel belangrijk voor me is.

Dit gevoel van samen-zijn, van verbonden-zijn is bij me gebleven en heeft een permanent plekje in mijn hart gekregen. Ik kan er altijd naar toe kan gaan, wat me terugbrengt bij de verbinding en ook terugbrengt bij mezelf.
Janneke


Sterreke - Jetske Veenstra - Dioriet 2 - 3831 VT Leusden - 06 22965737 K.v.K. nr: 32140993
Links | Facebook Jetske | Facebook Sterreke